У Золотоноші зупинено авто із чужими номерними знаками

У Золотоноші зупинено авто із чужими номерними знаками

На стаціонарному посту «Золотоноша», який розташовано на 121 км автодороги «Бориспіль-Запоріжжя» в ході проведення операції «Автомобіль» був зупинений автомобіль «Ауді А6», під керуванням 30-річного жителя м. Черкаси. «Новій Добі» про це повідомили в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Зупинивши транспортний засіб, співробітник ДАІ підійшов до водія відрекомендувався, назвав причину зупинки та попросив пред’явити документи, на що водій відмовився та повідомив що забув їх дома. Інспектор пояснив водієві, що згідно ПДР йому заборонено керувати транспортним засобом, за що його буде притягнуто до адміністративної відповідальності, а автомобіль доставлено на спеціальний майданчик тимчасового утримання. Настрій водія різко змінився, він повідомив правоохоронцю, що документи в нього є, а приховавши їх хотів уникнути відповідальності за не розмитнене авто.

При перевірці свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу було помітно ознаки підробки. Перевіривши автомобіль за базою «НАІС» стало відомо, що номерний знак, який був прикріплений на автомобіль «Ауді А6» належить автомобілю «ЗАЗ», а кузов автомобіля знаходиться на території України порушуючи митне законодавство.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу міліції. Автомобіль доставлено до міськвідділу міліції міста Золотоноша.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x