Депутати Звенигородщини розглянули бюджет на наступне півріччя

Депутати Звенигородщини розглянули бюджет на наступне півріччя

Учора, 18 липня 2014 року відбулося пленарне засідання Звенигородської районної ради, яке провів її голова Володимир Кучер. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Олексій Озірний, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, його заступники, керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, сільські голови, керівники комунальних підприємств та установ району, представники засобів масової інформації, осередків політичних партій та об’єднань громадян. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, депутати районної ради та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам\’ять військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході країни.

На порядок денний було винесено 22 питання, зокрема, щодо передачі майна районної комунальної власності, внесення змін до рішень районної ради, виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги та інші питання соціально-економічного розвитку району.

Першим було розглянуто питання про висловлення недовіри головному лікарю Звенигородської центральної районної лікарні Вардану Айрапетяну. Після активного обговорення депутати прийняли рішення про те, що головний лікар залишається на посаді. Були заслухані бюджетні питання, а саме: звіт про виконання районного бюджету за ІІ квартал 2014 року та внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, а також прийнято рішення, що стосуються освітянської галузі району.

Серед інших питань були розглянуті: програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства району на 2011-2015 роки; програма зайнятості населення на 2013-2014 роки; програма «Турбота» на 2014-2020 роки; програма «Підвищення енергоефективності Звенигородського району» на 2012-2015 роки; програма інформаційно-аналітичного забезпечення районної державної адміністрації на 2014-02015 роки.

Завершилась сесія виступом військового комісара Звенигородсько-Лисянського об’єднаного міського комісаріату Сергія Кравченка, який проінформував депутатів та запрошених про зміни в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо підвищення термінів перебування на військовому обліку військовозобов’язаних.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x