Міський голова перевірих хід реконструкції вул. Менделєєва

Міський голова перевірих хід реконструкції вул. Менделєєва

Міський голова Черкас Сергій Одарич провів нараду разом із проектантами та підрядниками на вул. Менделєєва. Цю вулицю планують реконструювати, розширивши, передбачити паркувальні місця для автомобілів та тротуари для пішоходів. По вулиці Менделєєва розташовується чимало лікувальних закладів. Серед них – обласна лікарня, кардіологічний центр, окодиспансер та інші. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

За словами міського голови, торік поспіхом був зроблений проект реконструкції вулиці. Усе робилося швидко – попередня влада хотіла встигнути до відкриття перинатального центру. З тих робіт, що планували зробити, виконали лише часткове розширення проїжджої частини, перенесли стовпи освітлення.

Під час наради Сергій Одарич поставив перед проектувальниками завдання передбачити більше місць для паркування автомобілів, розбити тротуари. Мощення на тротуарах має бути з плитки, а не асфальту.
– Частину робіт передбачено було проводити на газопроводі високо тиску, що взагалі заборонено робити. Попереднім проектом не врахована потреба в паркувальних місцях. Тому дав завдання змінити проект і по завершенню приступати до виконання робіт, – зазначив Сергій Одарич.

У першу чергу планується вирівняти бордюри та укласти асфальт з одного боку вулиці, щоб на іншій підрядник міг працювати – робити тротуари і паркувальні кишені.
Планується, що протягом цього року основні роботи по вул. Менделєєва будуть виконані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x