У Черкаському таборі «Дніпровець» дітей навчали Правилам дорожнього руху

У Черкаському таборі «Дніпровець» дітей навчали Правилам дорожнього руху

Для учнів шкіл продовжується найочікуваніша і найжаданіша пора літніх шкільних канікул. Однак, проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму в цей час набуває своєї актуальності. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Якщо під час навчального процесу про необхідність дотримання Правил дорожнього руху дітям розповідають вчителі і працівники ДАІ, які систематично проводять у школах профілактичні бесіди, то влітку попередити ДТП з вини дітей досить складно, хоч і так необхідно. Адже навчальні заклади не працюють і більшість дітей, без нагляду дорослих, з ранку до вечора перебувають на вулицях. А дорога, як відомо, повна несподіванок і зневаги до себе не вибачає. Однак, частина дітей оздоровлюється в літніх таборах, тож співробітники Управління ДАІ Черкаської області вирішили скористатися цим і відправилися в гості до своїх менших друзів, щоб у черговий раз нагадати дітям правила безпечної поведінки на дорозі.

Один з таких заходів відбувся днями за ініціативи начальника Управління ДАІ в Черкаській області підполковника міліції Ярослава Едуардовича Чубатюка в дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Дніпровець». Дитячому задоволенню та радощам у цей день не було меж, адже до них у гості завітали працівники ДАІ на справжніх патрульних автомобілях для супроводження, разом з дитячим театром «Яблуко», який поставив свою виставу «Безпечний рух – це життя».

Зустріч з дітьми було побудовано в ігровій формі, де вони наввипередки відповідали на запитання гостей та продемонстрували свої чудові знання з правил дорожнього руху, а ще, розгадували загадки, відповідали на запитання, брали участь у тематичних іграх.

Найбільш активні учасники отримали на пам`ять сувеніри від ДАІ.
Цей захід залишив у дітей самі приємні враження, тож по його закінченні відпочиваючі школярі ще довго не відпускали своїх гостей, цікавлячись їх роботою та ставлячи їм, далеко не дитячі запитання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x