У Каневі зловмисник обікрав продавчиню

У Каневі зловмисник обікрав продавчиню

Зловмисник викрав в магазині із сумочки продавця гаманець, в якому було 500 гривень. Крадія затримано він дає покази. За вчинене йому загрожує покарання до трьох років ув’язнення. «Нову Добу» про це поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Ввечері до чергової частини Канівського міського відділу міліції звернулась 54-річна продавчиня одного із крамниць міста та повідомила про крадіжку гаманця. Потерпіла розповіла, що до її відділу зайшли покупці та біля каси вишукувалася велика черга. На тривалий час прилавок залишився без уваги. Ввечері, коли збиралася до дому, виявила крадіжку гаманця. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Працівники міліції уважно вислухавши потерпілу взялися за справу. Проводячи оперативно – розшукові заходи працівники міліції отримали інформацію, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 24-річним місцевий житель. Отримавши беззаперечні докази вини підозрюваного, правоохоронці запросили його до райвідділу міліції для дачі показів. Під час розмови з працівниками міліції, молодик зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. Розповів, що в обід зайшов в крамницю, побачив жіночу сумку без нагляду та не задумуючись витяг гаманець. Викрадені кошти витратив на свої потреби в тому ж магазині.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x