На Чорнобаївщині жінку пограбували посеред вулиці

На Чорнобаївщині жінку пограбували посеред вулиці

Жінка, що прямувала додому, постраждала від зловмисника, який в нетверезому стані пограбував її серед вулиці. Протягом доби зловмисника затримано та доставлено до райвідділу, награбоване повернуто господарці. «Нову Добу» про це поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського районного відділу міліції звернулась 32-річна жителька одного із сіл району та повідомила про те, що її пограбувала невідома особа. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Жінка розповіла правоохоронцям, що поверталася додому по вулиці де розташовані декілька нежилих будинків. Біля одного з них вона побачила двох незнайомих чоловіків, які розмовляли між собою. Коли жінка проходила повз них, то один з чоловіків зупинив її та попросив зателефонувати, та погодилася та знявши сумку з плеча хотіла достати телефон, проте зловмисник, скориставшись нагодою, швидко схопив сумку та подався навтьоки. Жінка не розгубилася і розпочала його наздоганяти, але чоловік зник поміж домами. Переслідуючи крадія вона побачила, що в кущах лежить її сумка. Проте перевіривши її зміст потерпіла виявила, що зник її мобільний телефон.

З’ясувавши всі обставини події, працівники міліції негайно розпочали пошуки грабіжника. Спілкуючись з місцевими мешканцями правоохоронці отримали інформацію, що до крадіжки може бути причетний 25-річний місцевий житель. Чоловік зловживав алкогольними напоями та вів аморальний спосіб життя. Отримавши підтвердження причетності підозрюваного до скоєння крадіжки міліціонери затримали зловмисника за місцем проживання.

Зловмисник зізнався у скоєному. Розповів, що зважився на крадіжку, щоб отримати кошти на оковиту. Викрадений мобільний телефон відразу продав одному із відвідувачів в місцевому розважальному закладі.

Чоловік жалкує про вчинене, винить у всьому оковиту, однак за скоєне доведеться відповідати відповідно до законодавства. Наразі відносно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x