Смілянщина попрощалась зі ще одним Героєм

Смілянщина попрощалась зі ще одним Героєм

Сьогодні, 21 липня 2014 року у с. Березняки Смілянського району відбулося прощання з іще одним Героєм неоголошеної, підступної війни, останньою дитиною у сiм’ї Чубатенків – Русланом. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

Провести молодого воїна в останню путь зійшлися жителі з усього села, рiднi й близькi, друзi загиблого, а також приїхали вклонитися герою і його батькам голова обласної ради Валентина Коваленко, заступник голови облдержадмiнiстрацiї Вiталiй Коваль, керiвники району.

Двадцяти двохрічний командир бойової машини піхоти, молодший сержант Руслан Валерійович Чубатенко загинув 18 липня від численних поранень біля кургану Савур-Могила Шахтарського району Донецької області під час обстрілу з мінометів та установок «Град» російськими найманцями та терористами.

Голова обласної ради зауважила, що, перебуваючи у зоні бойових дій, вона реально побачила, в яких умовах живуть і воюють наші бійці: «Це наш народ одягає і годує армію. І незрозуміло, де ділися ті мільярди, які виділені були із державного бюджету!.. Люди самі забезпечують армію, щоб захистити своїх захисників».

Валентина Коваленко та Віталій Коваль вручили матері бійця почесну нагороду «За заслуги перед Черкащиною».

Керівництво області і району висловили щирі співчуття родині та пообіцяли всебічну підтримку батькам загиблого Героя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x