У Черкасах завершився третій тур чемпіонату України з пляжного волейболу

У Черкасах завершився третій тур чемпіонату України з пляжного волейболу

Тріумфували в черкаському турі чемпіонату України Ярослав Гордєєв та Владислав Ємельянчик. У жінок найсильнішими були Валентина Давідова та Ксенія Чекмарьова. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Чемпіонат проходив з 18-го по 20-те липня та зібрав в одному місті кращих волейболістів країни. Позмагатися за звання чемпіона країни до Черкас завітали 20 чоловічих команд та 16 жіночих. Протягом трьох днів на черкаському піску змагалися лідери рейтингу вітчизняного волейболу.

Протягом трьох днів у Черкасах точилися волейбольні баталії. Цьогоріч чемпіонат проходив за новою системою. Так, в основній сітці у чоловіків змагалися 16 команд, у жінок 12. За підсумками цього етапу до плей-оф виходили по чотири кращі команди. Серед черкащан у чемпіонаті брало участь три команди: дві чоловічі та одна жіноча. Жодна з них не зуміла вийти до наступного етапу. Зі стадії плей-оф у змагання вступили лідери вітчизняного пляжного волейболу. Таким чином, заключний день змагань зібрав у Черкасах кращих з кращих у пляжному волейбол.

У підсумку чемпіонами третього туру стала пара із Запоріжжя Ярослав Гордєєв/ВладиславЄмельянчик. У фінальному поєдинку запорізький дует з рахунком 2 : 0 (21 : 8, 21 : 15) переграв пару Костянтин Медяник/Микола Бабіч. Третє місце виборола команда Сергій Сергієнко/Олександр Лисяний.
Серед жінок тріумфаторками чемпіонату стала пара Валентина Давідова/Ксенія Чекмарьова, які у фіналі з рахунком 2 : 0 (21 : 14, 21 : 16) переграли тандем Анна Косяк/Юлія Литвиненко. Бронза у пари Наталія Шумейко/Ксенія Мазур.

Фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу пройде з 28-го по 31-ше серпня у Харкові.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x