В області оздоровилися майже 70 тисяч дітей

В області оздоровилися майже 70 тисяч дітей

Майже 56% дітей Черкащини (69 935 осіб) уже відпочили та оздоровилися у літніх таборах і санаторіях області. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час ефіру на телеканалі «Рось».

«Із початком літнього оздоровчого періоду в області розпочали роботу 22 заклади оздоровлення, з них 19 позаміських, 3 заклади санаторного типу та 946 дитячих закладів відпочинку», – розповів голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко та додав, що станом на 15 липня наповнюваність таборів становить 77% від загальної потужності закладів.

Проте, за словами очільника області, фінансове забезпечення оздоровчої кампанії цього року зросло – у 2014 році воно становить 37 388,810 тис. грн. проти 34 812,530 тис. грн. торік (що на 7% більше).

«Крім того, ми робимо усе можливе й для збереження, відновлення діяльності та відкриття нових заміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Так, у 2014 році створений новий оздоровчий табір національно-патріотичного характеру «Холодноярська республіка», який розташований у селі Леськи, Черкаського району», – зазначив Юрій Олегович.

Довідково: на Черкащині також перебуває 662 дітей з сімей, які переселилися з АР Крим та східних областей України. Діти оздоровлюються у санаторіях «Мошногір\’я», «Аквадар»; таборах «Олімп» і «Придніпровський». Усього ж на території Черкаської області проживає понад 124 тисячі дітей віком від 7 до 17 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x