Гра «Україна-Швейцарія» можливо відбудеться в Черкасах

Гра «Україна-Швейцарія» можливо відбудеться в Черкасах

Матч молодіжних команд України та Швейцарії можуть прийняти Черкаси. Про це заявив представник Федерації футболу України Володимир Лашкул, повідомляє сайт ua-football.com.

«На зустрічі між головою черкаської ОДА Юрієм Ткаченко, головою обласної ради Валентиною Коваленко та мером Черкас Сергієм Одаричем було вирішено, що місцевий аеропорт зможе прийняти чартерний рейс із молодіжною збірною Швейцарії на борту. Буквально на днях відповідний лист мені також прислала дирекція аеропорту», – зазначив Володимир Лашкул.

Для цього у місті є всі необхідні локації, наголосив він. Прийняти чартерний рейс із молодіжною збірною Швейцарії зголосився й місцевий аеропорт. Відповідний лист представники української сторони вже надіслали до швейцарської федерації футболу. У ньому гарантували безпеку зарубіжній команді.

Нагадаємо, Черкаси стали третім містом України, де дозволили міжнародні матчі. Молодіжна збірна тут гратиме вже вдруге. Раніше УЄФА надіслало ФФУ чітку директиву про те, що найближчі міжнародні матчі в Україні можуть відбуватися виключно на стадіонах Києва та Львова. Задля того, аби переконати функціонерів УЄФА, черкаській стороні довелося залучитися підтримкою влади та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x