У Звенигородці зловмисник викрав металеву та чавунну плити

У Звенигородці зловмисник викрав металеву та чавунну плити

Чоловік викрадав металеві предмети та здавав на металобрухт. Зловмисника затримано, викрадені речі повернуті потерпілій. Крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернулась 29-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що з її домоволодіння викрадено металеву та чавунну плити. На місце подіє виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор міліції.

В розмові з потерпілою правоохоронці встановили, що жінки вранці вдома не було. На час своєї відсутності вона залишила відчинену кватирку. Коли повернулась та виявила крадіжку. Хто міг це зробити вона не знала.

Правоохоронці провели ретельний огляд місця події та розпочали оперативно-розшукові заходи. Спілкуючись з місцевими жителями до дільничного інспектора міліції надійшла інформація, що один із сусідів бачив невідомого, який виходив з двору та ніс сумку. Потім він швидко зник в невідомому напрямку. Перевіряючи місцеві пункти прийому металобрухту працівники міліції виявили викрадені речі. За складеними описами було встановлено особу, яка може бути причетна до скоєння крадіжки, ним виявився 43-річний місцевий житель. Побачивши на своєму порозі людей у формі, зловмисник відразу зізнався у вчиненому та розповів, що ніде не працює та через брак коштів займається крадіжками.

Як розповів начальник Звенигородського райвідділу міліції Олег Калюжний за даним фактом слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x