На честь загиблого воїна на Христинівщині встановили пам’ятний знак

На честь загиблого воїна на Христинівщині встановили пам’ятний знак

Днями в с. Угловатка біля Братської могили відкрили Пам’ятний знак в ім’я світлої пам’яті героя, колишнього жителя села Дмитра Володимировича Кузьміна, якій загинув на Сході України. 10 червня 2014 року ворожа куля обірвала життя цього патріота, якій стояв до останнього дня на Майдані, а коли на Сході почалась справжня війна, не задумуючись пішов добровольцем у Національну гвардію «Донбас», де був командиром взводу. Керуючи першим автомобілем у колонні, Дмитро отримав смертельне поранення. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

Віддати шану землякові цього дня прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, отаман Христинівської організації Українського козацтва Черкаського краєвого товариства Степан Ковбасюк, голова громадської ради при РДА Світлана Скрипчинська, сільський голова Людмила Мазур, односельчани, жителі району.

40-річного Дмитра Кузьмина люди згадували як чоловіка, чиє серце було наповнене добром, щирістю та любов’ю до рідних, товаришів, односельчан. Він любив село, був привітним, чесним та справедливим, мав багато друзів… Останні роки Дмитро жив у Києві, куди переїхав, одружившись. Виховував двох синів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героя. Благочинний Отець Богдан провів панахиду за загиблим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x