До опалювального сезону в області підготовлено 44% житлових будинків

До опалювального сезону в області підготовлено 44% житлових будинків

До початку опалювального періоду 2014-2015 років Службами утримання будинків заплановано оглянути та комплексно підготувати 949 житлових будинків з оформлення паспортів готовності. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

А також – відремонтувати 505 покрівель, 423 опалювальних системи, 314 систем гарячого водопостачання, 327 систем холодного водопостачання та каналізації. Крім цього, передбачено виконати промивання внутрішньобудинкових систем опалення на 180 будинках.

Про це повідомила перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

– На сьогодні фактично підготовлено до опалювального сезону 44 відсотка житлових будинків від запланованих завдань. Тоді як на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства вже підготовлено 60 відсотків споруд і обладнання. Загалом цьогоріч КП «Черкасиводоканал» передбачає відремонтувати 0,9 км водопровідної та 1,704 км каналізаційної мережі, – зауважила Алла Олександрівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x