У Черкасах розпочали підготовку до нового навчального року

У Черкасах розпочали підготовку до нового навчального року

У гімназії № 9 та школі № 21 готуються до нового навчального року. Там тривають ремонтні роботи. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

У гімназії № 9 вирішили оновити й відремонтувати фойє першого поверху та замінити там радіатори опалення. У школі № 21 – замінюють плитку на підлозі міжсходових майданчиків та на другому поверсі. Допомагає цим закладам здійснювати ремонтні роботи депутат міської ради Андрій Більда.

– На бюджетні призначення для ремонтів у школах зараз не чекаємо і не розраховуємо, оскільки розуміємо, що кошти необхідніші українській армії, – зазначає Андрій Більда. – Однак це не привід не готуватися до навчального року. Тому допомагаю навчальним закладам, які розташовані в межах мого депутатського округу. Частину фінансових робіт беруть на себе батьки учнів. Вважаю, що, як театр починається з вішалки, так школа – із вестибюлю, це – її обличчя. Тож цього року «взялися» за фойє гімназії № 9, де проводяться масштабні ремонтні роботи та замінюються радіатори опалення.

Вестибюль школи № 21 було відремонтовано минулого року, зокрема там вирівняли підлогу та замінили плитку – більше 100 метрів квадратних. Цього року плитку укладають на міжсходових майданчиках. Всього близько 80 квадратних метрів.

– Стара плитка на підлозі пролежала більше 50 років, стан її був жахливий, – розповідає директор школи № 21 Світлана Осадча. – Ми її і підклеювали, і підфарбовували, однак це ситуацію не рятувало. Завдяки Андрію Більді нам вдалося поступово укласти на підлогу нову сучасну плитку, яка не ковзає. У холі нашої школи стало набагато комфортніше.

Як зазначає Світлана Осадча, розраховувати на бюджетні кошти не доводиться. На сьогодні навіть за встановлені минулоріч нові енергозберігаючі вікна у спортзалі та актовій залі міська влада не розрахувалася.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x