В Умані переселенцям надали послуги з працевлаштування

В Умані переселенцям надали послуги з працевлаштування

Мобільний центр профорієнтації завітав в Умані до переселенців зі східних областей України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Виїзну профорієнтаційну акцію Уманський міський центр зайнятості провів спільно з Координаційним центром при міському управлінні праці та соціального захисту населення, що надає допомогу особам, які потребують додаткового захисту.

Понад 30 осіб із Луганської та Донецької областей, які прийшли на зустріч, були поінформовані про послуги державної служби зайнятості. Спеціалісти Тетяна Задорожко та Ірина Закорчменна проконсультували громадян щодо особливостей місцевого ринку праці, розповіли про можливі варіанти працевлаштування, проходження професійного навчання, перепідготовки, стажування. Людям надали психологічну підтримку та конкретні поради. Із приїжджою молоддю обговорили питання професійного самовизначення.

Всі, хто забажав, мали можливість пройти професійну діагностику, аби визначити власну професійну спрямованість.

Під час зустрічі за консультаціями до фахівців зверталися громадяни різного віку, зокрема й випускники шкіл та вишів. Присутні ознайомилися з паспортами навчальних закладів – центрів професійно-технічної освіти служби зайнятості та отримали матеріали, які можуть їм знадобитися при пошуках роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x