В області створили «міні-відділення» ПриватБанку

В області створили «міні-відділення» ПриватБанку

Відтепер черкаські туристичні агентства мають надійних союзників – це «міні-відділення» ПриватБанку, у яких кожен клієнт фірми зможе отримати картку класу Gold для зручного користування коштами за кордоном. Одна з багатьох переваг цієї картки – це можливість отримати довідку для посольства швидко та безкоштовно. Про це «Нова Доба» довідалась в прес-службі ПриватБанку.

Більшість українців, плануючи свій відпочинок за кордоном, користуються послугами туристичних агенцій. Під час відпочинку менш за все хочеться замислюватися про дрібниці, курси валют, обмін грошей, тощо. Турфірми забезпечують зручності при перельотах, виборі готелю та розваг, а ПриватБанк – комфортне та безпечне користування грошима за кордоном.

«Відтепер картку Gold, як гривневу, так і валютну, черкасці зможуть отримати одразу при купівлі путівки – безпосередньо у туристичній агенції чи фірмі», – зазначає директор Черкаського регіонального управління ПриватБанку Віктор Шуршин.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам саме картку Gold, тому що ця картка є найбільш зручною для користування коштами за кордоном. Поповнення карти відбувається без комісій. При необхідності, знімати з неї готівку можна в будь-якій країні світу. При розрахунку карткою у магазинах, ресторанах, бутіках не лише не стягується комісія, а й нараховуються бонуси на покупки за кордоном, – розповідає керівник напрямку Goldклубу Черкаського ГРУ Світлана Колодич.

Сьогодні в Черкаській області власниками золотих карток ПриватБанку є більш ніж 72 тисячі жителів регіону. Нагадуємо, що пільговий період для карток Gold – до 55 днів, що дуже зручно при поїздках за кордон. Одна з порад: оплачуйте покупки національною валютою країни, у якій ви знаходитесь. Тобто, якщо у вас картка у гривні, а валюту встановлено в євро, оплачуйте покупку тільки в євро. З вашої картки буде списано еквівалентну суму в гривні за курсом ПриватБанку без будь яких комісій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x