АТП Черкаської обласної ради працюватиме ефективніше

АТП Черкаської обласної ради працюватиме ефективніше

Підвищити ефективність роботи КП «АТП Черкаської обласної ради» хоче керівництво області. За дорученням голови обласної ради Валентини Коваленко була проведена перевірка діяльності комунального підприємства. Одразу після свого обрання на посаду Валентина Михайлівна запропонувала провести низку заходів, які дозволять економити державні кошти та обмежити безконтрольне й неефективне використання бюджетних ресурсів. Зокрема, було вирішено зменшити витрати на утримання та обслуговування КП «АТП Черкаської обласної ради». Про це \”Нова Доба\” дізналася в обласній раді.

Про результати перевірки розповіла перший заступник голови обласної ради Наталя Кравцова:
– За результатами першого кварталу 2014 року КП «АТП Черкаської обласної ради» потрапило до переліку семи підприємств, які спрацювали збитково. Така робота не влаштовує обласну раду. Ми намагатимемось зробити так, щоби жоден квадратний метр підприємства не використовувався марно, і щоби кожен автомобіль працював, а не просто припадав порохом у гаражі, – розповідає Наталя Олегівна.

Уже вирішені всі питання щодо реалізації дев’яти автомобілів із аукціону. Це кілька «Волг», УАЗ, ЗІЛ, TOYOTA Land Gruiser, JEEP Grand Cherokee. Аукціон, який проводить Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України, відбудеться 12 серпня цього року.
Також під час вивчення роботи підприємства було виявлено, що на парковці АТП є вільні місця. Їх будуть здавати в оренду, від чого підприємство також отримуватиме прибуток.

– Після обстеження ангарних приміщень з’ясувалося, що чимало площ не використовуються. Тому я внесла пропозицію здавати їх в оренду під СТО. Потенційні орендарі вже відгукнулися. Цей крок дозволить комунальному підприємству отримувати одразу кілька вигод. По-перше, це щомісячна орендна плата 10 тисяч гривень. По-друге, це якісне обслуговування автомобілів обласної ради, –говорить перший заступник голови Черкаської обласної ради.
Також була проаналізована дебіторська заборгованість перед АТП. Значні кошти підприємству заборгувала Черкаська ОДА. Перший заступник голови Черкаської ОДА Наталя Старікова поставилася із розумінням до ситуації, була проведена спільна нарада із облдержадміністрацією, вони погодилися погасити заборгованість перед АТП. До того ж, пообіцяли, що не укладатимуть угод зі сторонніми організаціями, а користуватимуться лише послугами АТП обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x