Кам’янчанку привітали із 90-річчям

Кам’янчанку привітали із 90-річчям

Таких людей, як Устина Андріївна Гречана, залишились одиниці. Народилася вона 24 липня 1924 року, усе життя прожила у селі Грушківка Кам’янського району. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Цього дня заступник голови Кам’янської районної державної адміністрації Віктор Кравченко разом із головою громадської організації Рада ветеранів Олексієм Засядьком та працівником Грушківської сільської ради Тетяною Феличєвою привітали ювілярку з 90-літнім ювілеєм, вручили грамоту від районної ради і цінний подарунок.

– Прийміть щирі вітання з цією визначною датою та глибоку шану й повагу Вашій мужності та самовідданій праці, – звернувся до жінки Віктор Іванович.

– Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню. Тож нехай ваша енергія і зріла мудрість ніколи не зраджують Вас, а тепло Вашої душі повертається людським добром і щастям. Бажаємо Вам міцного здоров\’я, довголіття, благополуччя, уваги близьких людей. Дай Вам Бог прожити ще багато світлих днів та щасливих років.

Розчулена увагою присутніх, Устина Андріївна щиро подякувала за подарунки та теплі слова, розповіла про свій трудовий шлях, поділилася секретами довголіття. Головний із них – любити та поважати людей і завжди залишатися активним та молодим душею.

Устина Андріївна на своєму віку бачила страшні будні Великої Вітчизняної війни, пережила голодні повоєнні роки.

З поважною життєвою датою ювілярку щиро вітали рідні.

Отака вона наша землячка – зі світлою душею, чистими помислами, добрим серцем і сповненими людської доброти очима.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x