У Чигирині обговорили заходи економії газу

У Чигирині обговорили заходи економії газу

Засідання комісії райдержадміністрації з питань забезпечення енергозбереження відбулося нещодавно у Чигирині. Про це “Новій Добі” повідомили в Чигиринській РДА.

Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Лариси Порожньої відбулось засідання комісії райдержадміністрації з питань забезпечення енергозбереження. За участю керівників бюджетних установ соціальної сфери, підприємств паливно-енергетичної галузі району та структурних підрозділів райдержадміністрації розглядалося питання підвищення енергоефективності та зменшення споживання природного газу в закладах соціальної сфери та житлово-комунального господарства.

Лариса Порожня зауважила, що «в зв’язку із внесенням змін до Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаської області на 2011-2015 роки необхідно внести зміни до районної програми енергоефективності. А керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств необхідно надати пропозиції з визначенням конкретних заходів, джерел фінансування та їх економічного обґрунтування, які повинні бути реалізовані до кінця поточного року та в 2015 році».

В ході роботи були розглянуті пропозиції керівників управління соціального захисту населення, центральної районної лікарні, відділів освіти, культури і туризму райдержадміністрації, фінансового управління, району електричних мереж та газового господарства району щодо заходів з економії споживання природного газу (на 30%) та переходу на використання альтернативних видів палива під час опалювального сезону 2014-2015 років.

За підсумками засідання надані рекомендації, доручення і визначені конкретні строки виконання та звітування про їх виконання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x