На Уманщині тривають ремонти доріг

На Уманщині тривають ремонти доріг

Однією з проблем, яку піднімають громадяни району, звертаючись до органів виконавчої влади, є проблеми утримання вулично-дорожньої мережі, як комунальної власності, так і доріг загального користування. Загалом, на території району 863 км доріг комунальної власності, з яких, майже, 150 км – потребує капітального ремонту, що вимагає суттєвого капіталовкладення. Про це «Нову Добу» поінформували в Уманській РДА.

Зі свого боку, керівництво районної влади, на чолі з головою райдержадміністрації Ярославом Скусом, вишукують можливості щодо фінансування таких робіт, шляхом залучення додаткових інвесторів.

У поточному році на утримання доріг комунальної власності району заплановано використати 4,5 млн грн, з яких, 1 264,9 тис грн – субвенція з державного, а 2 млн грн – з обласного бюджетів, а також 926,7 тис грн – це власні кошти місцевих селищного та сільських бюджетів.

На сьогоднішній день, за рахунок вищевказаних коштів, проведено капітальні ремонти доріг у населених пунктах: смт. Бабанка, Дмитрушки, Сушківка, Ладижинка, Піківець, Текуча, Старі Бабани, Родниківка, Городецьке, Ятранівка, Кочубіївка, Доброводи та поточний ремонт у селі Оксанина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x