На засіданні в ОДА вирішували проблему заборгованості із виплати заробітної плати

На засіданні в ОДА вирішували проблему заборгованості із виплати заробітної плати

Деякі державні підприємства області потребують допомоги у вирішенні питань щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати. Обласна влада готова допомагати таким підприємствам у пошуку шляхів вирішення їх нагальних проблем. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

З цією метою в облдержадміністрацію на засідання тимчасової комісії були запрошені керівники підприємств-боржників та арбітражні керуючі.

Члени комісії, серед яких представники Державної фінансової інспекції
в області, Головного управління юстиції, Головного управління Міндоходів, територіальної Державної інспекції з питань праці, заслухавши причини виникнення заборгованості на підприємствах, пропонували способи вирішення проблеми.

Як зазначила під час засідання комісії перший заступник голови ОДА Наталія Старікова, робота у напрямку погашення заборгованості проходитиме із вжиттям кардинальних заходів.

Звісно у сьогоднішній ситуації важливо оптимізувати роботу державних підприємств-боржників таким чином, щоб не лише зменшити розмір боргів
із виплати заробітної плати, але й зберегти кадри та саме підприємство. Проте для того, щоб зміни були результативними потрібно переглянути доцільність деяких способів функціонування таких підприємств.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x