У Смілі відбувся шаховий турнір

У Смілі відбувся шаховий турнір

Відкритй шаховий турнір, організований за ініціативи та сприяння міського шахового клубу «К.С.» та виконавчого комітету Смілянської міської ради відбувся у м. Сміла. Про це “Новій Добі” повідомили у Смілянській міськраді.

У змаганнях узяли участь 59 спортсменів – як смілян, так і гостей з Київської та Кіровоградської областей, міст Черкаси, Канева, Кам’янки, Корсунь-Шевченківського та Смілянського району.

Змагання проходили за швейцарською системою. Організатори подбали про умови їх проведення та технічне оснащення. За підсумками змагань, у напруженій боротьбі переможцями стали:
I місце – Романчук Віктор (м.Черкаси);
II місце – Хачатрян Ваагн (м.Черкаси);
III місце – Денисов Ігор (м. Світловодськ, Кіровоградської області).

Призери були нагороджені почесними грамотами виконавчого комітету міської ради, медалями, а Кубок міського голови за I місце отримав Віктор Романчук. Переможці, що увійшли до десятки найкращих, отримали й грошові винагороди.

Призерів та учасників змагань вітали президент міського шахового клубу Сергій Таран, начальник відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту Наталія Маслюк, головний спеціаліст цього ж відділу Олена Живолуп.

Суддівство змагань забезпечували суддя I категорії Анатолій Карабут та суддя II категорії Володимир Мишенко. Наступні змагання такого ж рівня планують провести до Дня міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x