Сьогодні у Черкасах пройде матч Кубка Черкащини з футболу

Сьогодні у Черкасах пройде матч Кубка Черкащини з футболу

Сьогодні у Черкасах розіграють Кубок Черкаської області з футболу. Матч за трофей прийме «Центральний стадіон». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цьогоріч у головній грі сезону зійдуться діючий володар турніру – «Зоря» з Білозір’я та «Уманьферммаш».

Такий фінал уже був в історії черкаського футболу. Причому його у 2011-му по пенальті виграв уманський клуб, шанси на перемогу якого у цьому сезоні розцінюються не так переконливо. Правда, з того складу у старті на сьогоднішню гру мають вийти лише два уманські футболісти. Емоції радощів 2011-го пам’ятає голкіпер Володимир Щербина та лідер захисту – Сергій Рєпін.

Попри те, що «Зоря» програла фінал 2011-го, емоції від здобуття трофею значно свіжіші у білозірців. Два роки поспіль капітан «Зорі» здіймав кубок над головою. Причому ці обидва фінали відбулися саме на «Центральному стадіоні» Черкас. У минулому сезоні тоді ще команда Столовицького обіграла «Ураган».

Цьогоріч «Зоря» виглядає ще переконливіше. Реноме найсильнішої команди обласних турнірів дають не лише останні трофеї, а й картина гри, яку показують білозірці. Завтрашні опоненти нещодавно зустрічалися у чемпіонаті. У важкому матчі два тижні тому сильнішими були саме гравці «Зорі», які на виїзді виграли з рахунком 2:1. Варто відзначити, що якщо білозірці завтра здобудуть перемогу, то можуть навічно забрати трофей, адже це буде їхня третя перемога поспіль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x