На фіналі Кубка області перемогла білозірська «Зоря»

На фіналі Кубка області перемогла білозірська  «Зоря»

Вчора «Центральний стадіон»Черкас прийняв черговий фінал Кубка області. Фаворит турніру – білозірська «Зоря» – надовічно здобула цей трофей. Ще до самого матчу відчувалося, що команда з Білозір’я близька до третього поспіль обласного кубка. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

З перших хвилин білозірці заволоділи ініціативою і вже на 8-й хвилині матчу вбили ігрову інтригу. Швидкий гол номінальних господарів, скоріш за все, надломив плани уманчан. Створили епізод пара центральних півзахисників: Листопад вдало обігрався з Ткаченком, а той прострілив з гострого кута. Перший удар Щербина відбив,однак на добиванні першим був Гопка, який і відкрив рахунок у матчі.

Доки ферммашівці шукали варіанти у фланговій організації атак, «Зоря» раз-по-раз ловила суперника на швидких контратаках. Лише завдяки реакції Щербини Гопка, Трандафілов та Сторчоус не змогли подвоїти перевагу. Все ж у середині тайму одну швидку атаку ферммашівцям втримати не вдалося. Кошадзе опинався без опіки у штрафному майданчику, потягнув м’яч майже на лицьову лінію і з гострого кута віддав хорошу передачу на Гопку. Олегу, якого визнали кращим гравцем матчу, потрібно було ще випередити опонентів на лінії воріт, звідки він і оформив дубль – 2:0!

До завершення тайму можна згадати удар у поперечину, після індивідуальних дій Кошадзе. Ферммашівці відповіли кількома навісами з правого флангу.

На початку другого тайму уманчани очікувано кинулися вперед. Сподобався на лівому фланзі Чельцов, кілька обіграшів один в один захисників «Зорі» породили хороші моменти. Однак у завершальній стадії Войніков та компанія виглядали беззубо. Ще з першого тайму свіжість зберіг Ілля Поліщук, намагався дальніми пасами загострити Сергій Рєпін, в інших же варіаціях ферммашівці були не зовсім переконливими. Відбивши стартову хвилю атак у другому таймі, «Зоря» почала нарощувати власну загрозу біля воріт суперника. Задля свіжості Роман Поліщук змінив півскладу своєї команди. Одна зі замін таки спрацювала. На 85-й хвилині гри Калініч протягнув м’яч по центральній осі поля і віддав на хід Вакуленку, молодий форвард з гострого кута переграв Щербину – 3:0.

Після цього м’яча футбол став уже формальністю. Білозірці відносно легко довели гру до перемоги. Після фінального свистка стало зрозуміло, що трофей у «Зорі» залишиться назавжди, адже це була третя перемога поспіль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x