У Звенигородці працівник вкрав на підприємстві 15000 гривень

У Звенигородці працівник вкрав на підприємстві 15000 гривень

Крадія, який обікрав підприємство на 15000 гривень – знайдено та затримано працівниками міліції за декілька годин. Вилучені викрадені речі повернуто господарю. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернувся робітник одного із підприємства міста та повідомив про крадіжку запчастин до трактора на загальну суму близько 15000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор міліції.

Провівши ретельний огляд місця події, працівники міліції розпочали пошуки крадія. Уважно вислухавши можливих свідків, правоохоронці дійшли до висновку, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний один із працівників підприємства. Оперативники вирішили поспілкуватися з робітниками, які працювали в зміну, коли було вчинене правопорушення. Під час розмови з 58-річним співробітником підприємства, міліціонери помітили, що чоловік сильно нервує та плутається в показах.

Зрозумівши, що ввести в оману правоохоронців йому не вдається, зловмисник у всьому зізнався. Він розповів, що знав про запчастини, які вже тривалий час лежали у сейфі, і вирішив їх вкрасти та використати в домашньому господарстві. У вечері пошкодив замок, вміст сейфу зложив у мішок та переніс до дому. Як тільки почув, що господар зібрався викликати міліцію, переніс крадене в лісопосадку.

Як повідомив начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний, речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x