«Черкаський Дніпро» зазнав поразки від «Скали»

«Черкаський Дніпро» зазнав поразки від «Скали»

«Черкаський Дніпро» зазнав поразки від команди міста Стрий. Про це “Нова Доба” дізналася із сайту команди.

Сенсація стартового туру друголігових перегонів сталася у Стрию: головний претендент на підвищення у класі «Черкаський Дніпро» зазнав неочікуваного фіаско. «Скала» стала незручним суперником для підопічних Юрія Бакалова (домашня нічия на фініші минулого чемпіонату боляче вдарила по турнірних амбіціях команди).

Перед початком звітної зустрічі у Стрию відбулося символічне відкриття нового футбольного сезону. Капітани команд Роман Данкович та Олег Тарасенко під звуки гімну підняли на щоглі національний прапор. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять почесного президента полтавської «Ворскли» Олега Бабаєва.

На 5-ій хвилині Олександр Батальський розрізною передачею фактично виводив Віталія Грицая на побачення з голкіпером господарів, але півзахисника черкащан на мить випередив захисник стриян Роман Подоляк. А через хвилину біля протилежних воріт флангову передачу Ігоря Синишина результативно замкнув залишений без опіки Дмитро Скакун – 1:0.

6 серпня суперники знову зустрінуться на футбольному полі. У рамках розіграшу національного Кубка команди зіграють на Центральному стадіоні Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x