Уманщина попрощалася із загиблим Олегом Орловим

Уманщина попрощалася із загиблим Олегом Орловим

Учора, 27 липня 2014 року в Умані попрощалися із молодшим сержантом Олегом Орловим, який героїчно загинув 23 липня біля села Червона Зоря Шахтарського району Донецької області під час артилерійського обстрілу, що вівся противником з боку кордону з Росією. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській обласній раді.

Провести в останню путь Героя та подякувати його батькам за сина приїхала голова обласної ради Валентина Коваленко. Вона, зокрема, закликала всіх присутніх бути мужніми та гуртуватись навколо цього спільного лиха, об’єднувати зусилля та допомагати нашим військовим, що залишаються й сьогодні на передовій і, особливо, підтримувати морально та матеріально сім’ї полеглих бійців, не залишати їх сам на сам зі страшним горем, яке вони зазнали.

Зауважимо, що двадцяти трьохрічний Олег Орлов був командиром гармати 2-го гаубичного самохідного артилерійського взводу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону. Його призвано до лав Збройних сил України 29 березня цього року Уманським об’єднаним міським військовим комісаріатом Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x