Максим Зеленський провів першу колегію

Максим Зеленський провів першу колегію

Новопризначений начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський провів першу профільну колегію із спортивної галузі. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

На засіданні колегії були присутні керівники структурних підрозділів управління у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів, фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Спартак», «Україна» і «Колос», Школи вищої спортивної майстерності, Обласної спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву, «Інваспорту», «Спорту для всіх».

На нараді була озвучена ключова теза, що спортивна галузь потребує популяризації.
– Разом з колегами ми дійшли згоди з приводу низки питань, які потребують нагального вирішення, було розроблено кілька важливих доручень, – наголошує Максим Васильович. – Однак найприємнішим моментом засідання стало відзначення директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 Черкаської міської ради Ірини Михайлівни Дудник за вагомий особистий внесок у розвиток спорту на Черкащині. Адже саме її школа вже котрий рік поспіль займає перші місця в рейтингу найкращих шкіл України!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x