На вихідних у Черкасах ледве не втонув чоловік

На вихідних у Черкасах ледве не втонув чоловік

У неділю, 27 липня, близько 15-ої години на черкаському комунальному пляжі «Соснівський» рятувальник з КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» витягнув живим з води 38-річного чоловіка, який ледь не втонув. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як виявилось, той, хильнувши зайвого, пішов купатись, прихопивши з собою дитяче надувне коло. Коли ж заплив за буї – відчув себе зле, перевернувся і почав тонути. Усе це відбувалось вдень, коли на пляжі було доволі людно.

– Лише завдяки професійності та оперативним діям рятувальників комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальної служби», які вчасно помітили тривожні сигнали на воді, цього горе-плавця вдалось живим витягнути з води на берег. Після чого чоловіку було надано першу медичну допомогу та у задовільному стані відправлено додому, – розповів начальник управління цивільного захисту департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Юрій Кривошея.

За його словами, цьогоріч це далеко не перший випадок порятунку людини на воді. У своїй щоденній роботі за останні роки черкаські рятувальники подарували шанс на життя багатьом відпочиваючим на воді.

– Прикро, що наші люди нерідко нехтують безпекою на воді та власним життям, ідучи купатись у нетверезому стані, або ж у непристосованих для цього місцях, – відзначив Юрій Вікторович.

А також додав, що через подібні порушеннями елементарних правили безпеки від початку року на території Черкаської області на воді загинуло 42 людини, з них дві – в обласному центрі (у зимовий період).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x