У Золотоноші виявили порушення у фінансуванні ремонту доріг

У Золотоноші виявили порушення у фінансуванні ремонту доріг

Ряд порушень та невідповідностей у роботі органів місцевого самоврядування Золотоніського району щодо використання бюджетних коштів, виділених на будівництво та ремонт автодоріг виявила прокуратура. Про це “Новій Добі” повідомили в Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів, Міжрайпрокуратура провела перевірку в органах місцевого самоврядування Золотоніського району щодо використання бюджетних коштів, виділених на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт, експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування на території населеного пункту.

Перевіркою встановлено ряд порушень та невідповідностей у роботі органів місцевого самоврядування на вказаному напрямку, формальний підхід посадовими особами до формування договірних відносин та первинних документів обліку виконання умов договорів про виконання зазначених робіт, що обумовлене відсутністю контролю за діяльністю останніх, повідомляють у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

З метою усунення виявлених порушень на покарання винних посадових осіб, міжрайпрокуратурою внесено 2 подання про усунення виявлених порушень з використання бюджетних коштів, виділених на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт, експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування на території Золотоніського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x