У Шполянському гуртожитку в дівчини вкрали ноутбук

У Шполянському гуртожитку в дівчини вкрали ноутбук

Молодик викрав у своєї сусідки ноутбук. Зловмисника затримано протягом доби. Його дії кваліфіковано слідчим застаттею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернулась 19-річна місцева жителька та повідомила, що з її кімнати у гуртожитку викрадено ноутбук. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції ретельно оглянули місце події, вилучали речові докази та опитали можливих свідків. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що їздила у гості до знайомих. Саме в цей час і сталася крадіжка. Невідомий вибив двері до кімнати та забрав ноутбук. Уважно вислухавши потерпілу правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи.

Встановивши коло спілкування потерпілої правоохоронці розпочали перевірку. Під час розмови з 18-річний раніше судимим місцевим жителем, який також проживав у тому самому гуртожитку, що й потерпіла, оперативники звернули увагу що молодик сильно нервує та плутається в показах. Зрозумівши, що ввести в оману правоохоронців йому не вдається, зізнався у вчиненні даного кримінального правопорушення. Розповів, що давно мріяв про ноутбук, але коштів на нього бракувало. Побачивши його у знайомої, вирішив викрасти. Двері видавив плечем, забрав девайс і втік.

Як розповів начальник Шполянського районного відділу міліції Вадим Кутовий, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x