У Руській Поляні перейменували 4 вулиці

У Руській Поляні перейменували 4 вулиці

Нещодавно в Руській Поляні відбулося офіційне перейменування чотирьох вулиць, названих на честь героїв, які полягли за незалежність України в зоні АТО. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській РДА.

На урочисте відкриття зібрались представники Руськополянської сільської ради, керівник Навчального центру Держприкордонслужби полковник Ігор Павлов, курсанти Навчального центру, місцеві жителі, а також матері та вдови загиблих героїв. До присутніх звернувся замісник сільського голови Олег Гриценко, запропонувавши вшанувати пам’ять про бійців хвилиною мовчання.

Першою урочисто відкрили вулицю майора Вінніченка, яка раніше носила назву Постишева. Вулиця Фрунзе тепер носить ім`я майора Зайцева, На честь старшини Єпіфанова назвали колишню вулицю Форостяна, а вулиця Дзержинського віднині буде вулицею прапорщика Гречаного.

Керівник Навчального центру Держприкордонслужби полковник Ігор Павлов подякував за ініціативу місцевим жителям та владі села й висловив надію, що руськополянці берегтимуть пам’ять про полеглих земляків не лише на табличках, а й у своїх душах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x