У Катеринополі для роботодавців провели семінар

У Катеринополі для роботодавців провели семінар

Семінар-навчання на тему \”Створення нових робочих місць та забезпечення ефективної зайнятості населення в районі\” орагнізував Катеринопільський центр зайнятості з метою спонукання роботодавців до співпраці та створення нових робочих місць. Про це “Новій Добі” повідомили у Катеринопільському центрі зайнятості.

Участь у даному заході взяли: директор та заступник начальник відділу надання соціальних послуг центру зайнятості, начальник відділу управління ПФУ та керівники сільськогосподарських підприємств району.

Під час семінару директором ЦЗ Тетяною Кондратенко було ознайомлено учасників про сучасні тенденції та процеси на ринку праці району та можливості служби зайнятості у вирішенні питання укомплектування підприємств кваліфікованим персоналом, зокрема шляхом компенсації єдиного соціального внеску.

Заступник начальника відділу Віталій Михайленко ознайомив роботодавців про права, обов’язки та відповідальність відповідно до Закону України «Про Зайнятість населення» та Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Начальник відділу управління пенсійного фонду А. В. Шевчук детально пояснила визначення \”нове робоче місце\” та порядку заповнення та здачі персоніфікованої звітності.

На завершення заходу було спільно обговорено найбільш актуальні питання та проанкетовано роботодавців з метою визначення поточної та перспективної потреби в працівниках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x