«Черкаський автобус» отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80 млн.грн.

«Черкаський автобус» отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80 млн.грн.

120 спецавтобусів і вантажівок замовили Внутрішні війська МВС України на ПАТ «Черкаський автобус». Поставки буде здійснено до кінця року. Про це “Нова Доба” дізналася з інтернет-порталу “Діловий регіон”.

ТОВ «Український автобус» (Київ), офіційний дистриб\’ютор виробника автобусів і малотоннажних вантажних автомобілів ПАТ «Черкаський автобус», до кінця поточного року випустить для військової частини № 3078 Внутрішніх військ МВС України 60 спеціалізованих автобусів та стільки ж спеціалізованих вантажних автомобілів.

Як повідомляє «Вісник державних закупівель», автобуси будуть придбані за процедурою закупівлі в одного учасника. Для перевезення особового складу військової частини будуть поставлені 50 спецавтобусів «Атаман» А-09316 на 33,445 млн. грн, 10 автобусів «Атаман» А-09620 на на 15,74 млн. грн.

В рамках ще одного тендеру за процедурою закупівлі в одного учасника до кінця року «Український автобус» поставить вантажівки. Всього будуть поставлені 10 ізотермічних автомобілів-фургонів на 5,76 млн. грн, стільки ж промтоварних автомобілів-фургонів 5,37 млн. грн, 40 од. автомобілів з бортовою платформою і тентом на 20,06 млн. грн.

Рішення купувати в одного учасника ухвалено на підставі норми законодавства про невідкладну потребу у зв\’язку з виникненням економічних чи соціальних причин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків проведення конкурсних торгів в умовах надзвичайних обставин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x