У Драбівській РДА обговорили ключові аспекти розвитку району

У Драбівській РДА обговорили ключові аспекти розвитку району

Засідання колегії райдержадміністрації відбулося 28 липня у Драбові. Про це “Новій Добі” повідомили у Драбівській районній раді.

У засіданні колегії райдержадміністрації під керівництвом голови РДА Сергія Поволоцького взяли участь голова районної ради Володимир Дзега, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, сільські та селищний голови, керівники підприємств, установ району.
Під час засідання підбили підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Драбівського району та виконання бюджету району за 1 півріччя 2014 року. Учасники колегії проаналізували результати реалізації запланованих заходів в різних сферах життєдіяльності району.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, Дмитро Широкий доповів що робота органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних органів міністерств та відомств і протягом півріччя була зосереджена на виконанні завдань Кабінету Міністрів України. Основні зусилля були спрямовані на нарощування обсягів реалізації основних видів сільськогосподарської та промислової продукції; сприяння розвитку малого бізнесу; залучення інвестицій в розвиток всіх галузей народногосподарського комплексу; поліпшення організації торгівельного, транспортного обслуговування, зв’язку, житлово-комунального господарства району; виконання планових показників бюджету.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк проаналізувала виконання бюджету району за І півріччя та завдання з його виконання у ІІІ кварталі 2014 року. За її словами, за І півріччя 2014 року до загального фонду бюджету району зібрано власних та закріплених доходів 19 938,3 тис. грн., що на 1 525,9 тис. грн. більше планових призначень. Із восьми запланованих обов’язкових видів власних та закріплених доходів бюджету району всі планові показники на перше півріччя виконано.

Рівень виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів до затверджених річних планових показників становить 46 відсотків.
При розгляді даного питання посадовець охарактеризувала виконання планових призначень по мобілізації коштів до бюджету.

Окрім того, голова районної ради наголосив на необхідності впровадження заходів економії енергії. «У цей надзвичайно складний для нашої держави час необхідно перш за все встановити жорсткий контроль за використанням та економією енергоресурсів та розробити конкретні заходи, що направлені на економію споживання енергоносіїв», – зазначив, підводячи підсумки наради Володимир Дмитрович Дзега.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x