Голова РДА поплатився штрафом за сумісництво

Голова РДА поплатився штрафом за сумісництво

Співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю України в Черкаській області складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення відносно державного службовця 4 рангу. Рішенням суду посадовця притягнено до відповідальності.

До працівників міліції надійшла інформація, що в.о. голови однієї із районних держадміністрацій області одночасно займає посаду директора товариства з обмеженою відповідальністю та входить до складу засновників іншого. Згодом інформація підтвердилася.

Відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» чиновник двічі допустив порушення спеціального обмеження щодо державних службовців, адже мав на меті отримання додаткового прибутку. За ці дії передбачено відповідальність згідно ч.2 ст.1724 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності).

За результатами розгляду протоколу судом винесено рішення про притягнення посадовця до адміністративної відповідальності. За свої дії службовець сплатив штраф в розмірі 1700 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x