Черкащанин хотів зменшити покази лічильника

Черкащанин хотів зменшити покази лічильника

Контролери населення служби обліку реалізації води і стоків Черкаського водоканалу регулярно проводять планові обстеження абонентів, що проживають у приватному секторі. Нещодавно під час одного із таких обстежень по вул. Петровського працівники «Черкасиводоканалу» виявили спробу впливу на засоби обліку води. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі «Черкасиводоканал».

Горе-споживач навмисне втручався в роботу лічильника, щоби занизити його показники, і ,відповідно, сплачувати менше за спожиту послугу.

Водоканалівці склали акт виявлення порушення. Також було проведено донарахування за послуги, як за безоблікове використання. Порушнику довелося додатково сплатити за послуги понад 800 грн.

Як повідомляє начальник служби обліку реалізації води і стоків підприємства Валерій Власюк, у період підвищення тарифів зростає кількість фактів втручання в роботу лічильників з метою зменшення їх показників.

– Фахівці служби обліку та інспекції з контролю за водокористуванням, на основі аналізу споживання, проводять перевірку та обстеження проблемних споживачів. Тому факт втручання в роботу приладів обліку обов’язково буде виявлено, якщо не сьогодні, то на під час наступної перевірки, – наголошує Валерій Власюк.

Спокуса, здавалося б, легкої наживи може призвести до додаткових витрат (крім нарахування, повторна повірка лічильника або його ремонт, чи заміна). Недарма мудрі кажуть : «Скупий платить двічі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x