950 таборів забезпечували відпочинок та оздоровлення дітей області

950 таборів забезпечували відпочинок та оздоровлення дітей області

Протягом червня-липня 2014 року у системі освіти функціонували 950 літніх таборів системи освіти, у яких оздоровилися і відпочили 56,5% школярів області. Про підсумки двох місяців оздоровчої кампанії «Новій Добі» повідомили в Департаменті освіти і науки ЧОДА.

Функціонували 658 таборів з денним перебуванням або пришкільних таборів, у яких відпочило понад 43 тис. дітей, 281 табір праці і відпочинку, де відпочинок з посильною працею поєднували близько 12 тис. дітей. Крім цього, у кілька змін функціонувало 10 оздоровчих таборів з цілодобовим перебуванням (близько 800 дітей) та 1 наметовий табір Черкаського міського клубу юних моряків з флотилією (140 дітей).

У пришкільних таборах для дітей було організовано 2-3-разове харчування, середня вартість якого становила 13,28 грн. Для школярів початкової ланки в основному було організовано денний сон. Тривалість роботи таборів – 14 робочих днів.

У таборах праці і відпочинку школярі працювали на пришкільних ділянках, виконували роботу щодо впорядкування та благоустрою території навчальних закладів, посильні ремонтні роботи тощо. Для них було організовано розважальні програми, конкурси, вікторини, змагання, навчально-пізнавальні заходи тощо. Середня вартість харчування у таборах становила 12,33 грн.

Середня вартість харчування в оздоровчих таборах становить 39 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x