Черкаський Червоний Хрест підвів підсумки роботи за І півріччя 2014

Черкаський Червоний Хрест підвів підсумки роботи за І півріччя 2014

Учора, 29 липня 2014 року в малій сесійній залі Будинку рад, за участі голови обласної ради Валентини Коваленко, відбулося засідання президії Правління обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яке провів її голова, депутат обласної ради Іван Гретченко. На порядок денний було внесено питання про підсумки роботи організації у І півріччі 2014 року й участь Товариства в наданні допомоги військовим учасникам антитерористичної операції, а також переміщеним особам з південних та східних областей України. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській обласній раді.

Розпочинаючи засідання, голова обласної ради закликала присутніх вшанувати загиблих учасників бойових дій та мирних жителів хвилиною мовчання.

Під час виступу Валентина Михайлівна відзначила активну участь Товариства у всіх ініційованих обласною владою та нею особисто проектах. Зокрема, постійну матеріальну й гуманітарну допомогу батальйону «Черкаси» та нашим військовим з батальйону «Донбас»; примусово переміщеним громадянам, які знайшли собі прихисток на Черкащині; участь у формуванні гуманітарних вантажів, що відправляються у визволені від терористів регіони тощо.
Крім того, за словами голови обласної ради, організація паралельно не забуває турбуватися й про незахищених, малозабезпечених та категорійних громадян, надаючи їм медичні та соціально-побутові послуги, матеріальну й, часом важливішу за все, моральну підтримку.

Окреслюючи основні напрацювання організації за звітний період, Іван Гретченко звернув увагу своїх колег на необхідність активізації роботи за окремими напрямками в зв’язку з негативним впливом останніх подій в країні на загальну суспільну ситуацію.

– Особливу увагу звертаю на допомогу сім’ям, які стикнулися з горем втрати під час військового конфлікту наших бійців. Маємо зробити все можливе, щоб не залишилися поза увагою сім’ї, яких спіткало таке горе, – наголосив Іван Іванович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x