До місцевих бюджетів області цього місяця надійде 187,5 млн грн податків

До місцевих бюджетів області цього місяця надійде 187,5 млн грн податків

З початку місяця платники Черкащини спрямували до бюджетів усіх рівнів 386,7 млн грн податків та 278,9 млн грн єдиного соціального внеску. Уже на сьогодні розписи місцевих рад виконані на 101,7%. А до державного бюджету зібрано платежів у 1, 2 рази більше в порівнянні з відповідною кількістю робочих днів торік. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць, інформує «Нова Доба».

За його словами цього місяця до місцевих бюджетів Черкаської області надійде 187,5 млн гривень податків і зборів. Прогнозовано, що розпис рад буде виконаний на 109,4%, додатково надійде 16 млн грн. Так, бюджети отримають 129 млн грн податку на доходи фізичних осіб (108,7%, додатково надійде 10,3 млн гривень), 34,5 млн гривень плати за землю (113,6%, або +4,1 млн гривень). Темп росту до липня минулого року становитиме 101,3%, додатково надійде 2,4 млн грн.

В.Коломієць розповів, що за таких темпів прогнозується забезпечити виконання розписів рад та позитивну динаміку надходжень до місцевих бюджетів і з початку року. Виконання розписів рад становитиме 105,8%, а темп росту – 102,1%. Також у липні ц.р. до державного бюджету прогнозується забезпечити збір 227,9 млн грн платежів. Збільшення збору доходів до факту липня минулого року у співставних умовах складе 9 млн грн або 4,1 відсотки. Цього місяця надійде 320,5 млн грн єдиного соціального внеску. На сьогодні уже надійшло 87% від очікуваного.

«Платежі стабільно надходять до бюджету. А це означає своєчасне проведення соцвиплат, у тому числі переселенцям зі Сходу, захист бійців у зоні АТО і організація нормального стабільного життя й соціального благополуччя громадян», – зазначив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він подякував платникам Черкаської області, які активно працюють, розвиваються, створюють робочі місця, сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x