Вихованець «Черкаських Мавп» здобув поспіль 10 очок

Вихованець «Черкаських Мавп» здобув поспіль 10 очок

Україна розпочала другий груповий етап чемпіонату Європи матчем зі Швецією. Фактично шведи є головними суперниками нашої команди у підгрупі . До наступної стадії турніру скандинави, як і українці, вийшли з двома очками. В угорців та португальців такого доробку немає. Матч обіцяє бути дуже напруженим. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На початку гри жодній з команд не вдавалося піти у відрив. Шведам у цьому допомагав їх кремезний центровий – Матіас Маркусон (216 см!), який ще у першому періоді здобув 3 підбирання. Ситуацію на майданчику зумів зрушити Кобець, його три очки наприкінці періоду і штрафний Руслова відправили команди на першу перерву за максимальної різниці у рахунку – 13:9.

Скоріш за все, команди протягом вчорашнього вихідного добре розібрали сильні сторони у нападі один одного. Відсоток реалізації просто вражав своїми низькими цифрами. Наприкінці другої десятихвилинки українці всі свої дев’ять кидків здалеку випустили повз ціль, точнісінько така ж статистика була і у шведів, відсоток реалізації двоочкових атак теж був дуже низьким. Розмочили сухі цифри з периметру Зотов та Кобець, їх дві трьошки поспіль на останніх секундах першої половини зробили рахунок 30:23.

На другу половину шведи вийшли неймовірно мотивованими. Вони фактично відразу відігралися різницю у рахунку – 30:29. У важкий момент перервав ривок суперника Мірошніченко. Потуги свого одноклубника підтримав Михайлюк. Вихованець баскетбольної школи «Черкаських Мавп» здобув поспіль аж 10-ть очок! І зумів знову повернути своїй команді комфортну перевагу – 44:33. Фініш періоду зустрів команди з підсумком – 47:35.

У Заключному періоді шведи знову продемонстрували характер. Один з претендентів на трофей скоротив відставання у рахунку. Не останнім у цьому став виграний щит у цьому матчі. За півтори хвилини до фінальної сирени наші суперники серйозно полоскотали нерви тренерському штабу, майже зрівнявши рахунок – 54:51. Майже миттєво Балабан влучно вдарив здалеку і остаточно відбив усі намагання суперника відігратися. Шосту перемогу поспіль хлопці Максима Міхельсона оформили з рахунком 61:53. Вже зараз непереможна Україна майже є учасником півфіналу. Позбавити півфіналу наших хлопців хіба що може неймовірна турнірна закрутка. Аби про неї не думати Україні потрібно завтра обігрувати Угорщину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x