Черкаський лісгосп передав прикордонникам амуніцію (ФОТО)

Черкаський лісгосп передав прикордонникам амуніцію (ФОТО)

Колектив Черкаського лісгоспу вирішив підтримати земляків, які нині боронять східні кордони нашої держави. Працівники підприємства порадилися та відгукнулися на пропозицію керівництва зібрати кошти для надання допомоги нашим військовослужбовцям і закупівлі того, що вони зараз найбільше потребують – військової амуніції. Гроші здавали із власних заощаджень та заробітних плат, хто скільки може, і долучилися до цієї справи практично одностайно. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Днями до лісгоспу запросили представника Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, що знаходиться в Оршанці. Через майора Володимира Осику лісівники передали оршанецьким прикордонникам 12 комплектів захисту для солдатів та 4 комплекти для екіпірування снайперів.
Закупити високоякісні бронежилети та кевларові шоломи – виявилося непростою справою. До цього підійшли з усією відповідальністю. А ще перед купівлею бронежилети перевірили на міцність, випробувавши одну зі складових пластин трьома видами зброї – автоматом, кулеметом, снайперською гвинтівкою. Пластину було відстріляно на полігоні з відстані в 10 метрів, і жодна з куль її не пробила – лише трохи пошкодивши верхній шар. Отримавши схвальні відгуки військових спеціалістів, лісівники переконалися в їхній якості та міцності. Тож впевнено витратили чималі кошти – ціна одного бронежилета класу 4+ трохи більше як 5 тисяч, шолома – майже 2 тисячі, близько 2 тисяч заплатили й за кожен спеціальний костюм для маскування снайперів. Загалом вартість закупленої військової амуніції становила 93 тисячі гривень.

Черкаський лісгосп передав прикордонникам амуніцію (ФОТО)

Майор Володимир Осика також висловив вдячність працівникам підприємства за небайдужість і таку потрібну допомогу, запевнивши, що всі отримані засоби захисту найближчим часом будуть доставлені оршанецьким прикордонникам на Схід.

Черкаський лісгосп передав прикордонникам амуніцію (ФОТО)

Загалом з березня поточного року Черкаським лісгоспом уже надано допомоги на 162 тисячі гривень – пиломатеріали, дрова, продукти харчування, перерахунок коштів родинам загиблих та на покращення матеріально-технічного забезпечення українських військовослужбовців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x