Лісгоспи області готові до сезону полювання на пернатих

Лісгоспи області готові до сезону полювання на пернатих

Розширене засідання колегії обласного управління відбулося нещодавно за участю директорів, головних лісничих, головних інженерів лісгоспів. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Володимир Рибалка доповів про підготовку до сезону полювання на пернату дичину. За його словами, відкриття полювання традиційно планується на другу суботу серпня. В управлінні 4 лісгоспи мають угіддя, які дозволяють проводити полювання на пернатих – Золотоніський, Черкаський, Канівський, Смілянський. Ці підприємства вже провели весь перелік необхідних підготовчих заходів.

Звернув увагу доповідач на стан справ зі складання протоколів на правопорушників, відзначивши з позитивного боку Кам`янський, Черкаський, Корсунь-Шевченківський та Уманський лісгоспи. Також Володимир Валерійович наголосив, щоб працівники лісгоспів звертали особливу увагу кожного мисливця на особисту відповідальність за порушення правил пожежної безпеки в лісах області та дотримання техніки безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x