Депутати Кам’янського району внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік

Депутати Кам’янського району внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік

Учора, 30 липня 2014 року голова районної ради Сергій Морозов провів засідання позачергової 26 сесії районної ради VI скликання. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань, заступник голови та начальники відділів райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, міський та сільські голови, представники засобів масової інформації.

З метою матеріально-технічної підтримки мобілізаційних заходів на території району і боєздатності загонів громадської оборони району депутати районної ради затвердили районну Програму підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2014 рік. Інформував заступник голови райдержадміністрації Віктор Кравченко.

Для надання матеріальної допомоги переселенцям із східних областей України та Криму для вирішення їх життєвих та побутових потреб під час тимчасового проживання на території району депутати внесли зміни та доповнення до рішення районної ради від 31.01.2014 № 21-6/VІ «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки». З інформацією з цього питання виступив начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віктор Іщенко.

Із врахуванням прийнятої програми підтримки мобілізаційних та оборонних заходів, а також внесених змін до програми «Турбота» депутати районної ради внесли відповідні зміни до районного бюджету на 2014 рік.

Окрім того, на сесії було прийнято ряд рішень щодо управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x