Поранений уманчанин лікується за кордоном

Поранений уманчанин лікується за кордоном

Майже тисяча українських бійців були поранені за час проведення антитерористичної операції на Сході України. У більшості − важкі травми. Часто молоді хлопці, повні сил, залишаються без рук чи ніг. Проте оптимізму не втрачають. Хочуть жити! І жити повноцінно. Про це інформує Уманська РДА.

Таким героєм, нашим земляком, який активно бореться за своє життя є 32-річний Павло Миколайович Яремчук, уродженець села Пугачівка на Уманщині. 5 травня Павло Миколайович потрапив у засідку і під час обстрілу був тяжко поранений, в результаті чого отримав тяжкі травми рук: потрощені кістки, перебиті нерви, сухожилля; ліва нога майже не працює, а у оці залишилися осколки, які не дають герою побачити своє майбутнє.

− Після важкого поранення, отриманого під Слов’янськом, мій син Павло знаходився на лікуванні в Тель-авіві (Ізраїль), а, в подальшому, переведений до одної із найкращих лікарень Австрії, – розповіла мама Павла.
Дружина та маленький 3-річний син з надією чекають на скоріше одужання свого героя і тому ні на хвилину не залишають його самого. Всі рідні пораненого вірять у те, що Павло неодмінно одужає і скоро повернеться додому. Однак на його лікування потрібні кошти, яких у сім’ї немає. За ініціативи голови Уманської райдержадміністрації Ярослава Скуса та ради товаровиробників Уманщини, Павлу Яремчуку було надано допомогу у розмірі 20 тис грн.

− Павло Миколайович – це той воїн, який ризикуючи своїм життям, відстоює мир для свого народу, той, хто, не зрадивши Присязі, став на захист територіальної цілісності та суверенітету України. Це лише перша допомога нашому співвітчизнику і надалі така допомога буде ще надходити, – заявив голова райдержадміністрації Ярослав Скус.
На сьогоднішній день наш земляк готується до нової операції, по-новому вчиться ходити, проходить тривалий терапевтичний курс реабілітації і потребує вашої підтримки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x