На сесії в Корсунь-Шевченківській районній раді внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік

На сесії в Корсунь-Шевченківській районній раді внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік

Вчора, 31 липня 2014 року голова районної ради Григорій Гаркуша провів засідання позачергової сесії районної ради шостого скликання. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

В її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Зуєнко, перший заступник голови та начальники відділів райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, міський, селищний та сільські голови, представники засобів масової інформації та представники громадськості, які виявили бажання бути присутніми на пленарному засіданні сесії районної ради.

Свою роботу депутати розпочали з хвилини мовчання із вшанування пам’яті земляка Сергія Білоушенка, військовослужбовців і мирних жителів, які загинули в зоні АТО на Сході України.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха прозвітував про виконання районного бюджету за І-ше півріччя 2014 року.

З метою матеріально-технічної підтримки мобілізаційних заходів на території району і матеріального забезпечення роти охорони району депутати районної ради розглянули і затвердили Комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту Корсунь-Шевченківського району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки.

Депутати внесли також зміни до районної програми «Територіальна оборона» на 2014 рік».

З метою надання одноразової матеріальної допомоги одному із членів сім’ї загиблого в ході проведення антитерористичної операції в східних регіонах України депутати внесли зміни та доповнення до рішення районної ради від 31.01.2014 № 27-2/VІ «Про районну комплексну міжгалузеву програму «Турбота» на 2014-2020 роки».

Із врахуванням прийнятої програми підтримки мобілізаційних та оборонних заходів, а також внесених змін до програми «Турбота», «Територіальна оборона» на 2014 рік», депутати районної ради внесли відповідні зміни до районного бюджету на 2014 рік.

Окрім того, на сесії розглянуто питання про надання в оренду комунального майна та заслухано інформацію про стан дотримання в районі законодавства щодо боротьби зі злочинністю, попередженню, виявленню, розкриттю тяжких та особливо тяжких злочинів, проти життя та здоров’я особи, її власності за підсумками роботи І півріччя 2014 року, з якою присутніх ознайомив прокурор району Юрій Новіков.

З усіх питань порядку денного позачергової сесії районної ради прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x