У Катеринополі відбулося засідання колегії РДА

У Катеринополі відбулося засідання колегії РДА

Засідання колегії районної державної адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Ольги Ніколенко відбулося нещодавно у Катеринополі. Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

На заході були присутні сільські, селищні голови, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, їх структурних підрозділів, директори сільськогосподарських підприємств, представники громадських організацій району.

Розпорядженням районної державної адміністрації Ірина Міненко призначена на посаду заступника голови районної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань, відповідно вона увійшла в склад колегії райдержадміністрації. Також розпорядженням районної державної адміністрації затверджено членом колегії Володимира Грищука, який є заступником голови громадської спілки «Земляцтво Катеринопільщини».

На розгляд колегії виносилася низка питань, особливо актуальних для життя району. Варто відзначити, що в ході засідання відбулася ділова зацікавлена розмова з внесенням дієвих пропозицій, врахованих при прийнятті розпоряджень. Колегією розглянуто такі питання: про проведення ремонту доріг комунальної власності та загального користування; про стан легалізації ринку праці та рівень заробітної плати в районі;про стан здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади Катеринопільською селищною радою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x