На 300 тис. грн надали допомогу Уманському взводу Нацгвардії

На 300 тис. грн надали допомогу Уманському взводу Нацгвардії

За сприяння голови Уманської райдержадміністрації Ярослава Скуса та Ради товаровиробників уманському взводу Національної гвардії України, який 30 липня відбув на навчання у НЦ «Нові Петрівці», що на Київщині, надано матеріальну допомогу на суму 300 тис. грн. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Уманської РДА.

На цю суму закупили обладнання та інвентар, що дозволило одягнути взвод із голови до ніг; придбали значну кількість продуктів харчування, медичних препаратів та спеціальну техніку для розвідки. А найголовніше, що значно полегшить перебування уманських бійців у зоні АТО – це спеціальний автомобіль ГАЗ-66.

Приємно відзначити, що не залишилися осторонь та надали допомогу будівельний супермаркет «ЄвроДім», оснастивши взвод бензопилами та болгарками на суму 10 тис. грн., магазин одягу «Леді-А».

– Допомога армії з боку Уманської райдержадміністрації, організацій та підприємств дозволяє забезпечити солдат елементарними побутовими зручностями у вигляді спальників і карематів, посуду і деякого провіанту. Для медиків привозять ліки та необхідні матеріали для порятунку життя поранених, відновлення їх здоров’я і збереження дієздатності. Ми ж вирішили звернути увагу на підтримку бойової мощі бійців для впевненості під час бою. І не тільки в технічному, а й у матеріальному забезпеченні, яке було надано військовим, − зазначив Ярослав Скус.

Фінансова допомога армії – це важлива складова майбутньої перемоги. У свою чергу, після навчання, Уманський взвод відправиться в зону АТО, де наші земляки боротимуться за спокій на рідній землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x