Двоє залицяльників обікрали своїх нових подруг

Двоє залицяльників обікрали своїх нових подруг

Двоє молодиків познайомилися із дівчатами у розважальному закладі Сміли, щоб пограбувати їх. Крадіїв уже затримали – Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 27-річна жителька столиці. Молода жінка розповіла правоохоронцям про те, що приїхала в Смілу до своєї знайомої. Довгоочікувану зустріч подруги вирішили відзначити в одному з місцевих розважальних закладів, де познайомились з двома парубками. Молоді люди весело проводили час: спілкувалися, випивали, але що відбувалося далі, дівчата не пам’ятали. Наступного дня одна із подруг виявила на своєму телефоні повідомлення: з її банківського рахунку зняли більше 9 тисяч гривень. У сумочці потерпілої бракувало документів, банківських карток та інших особистих речей.

Дізнавшись від потерпілої прикмети зловмисників, правоохоронці розпочали їх пошуки, які тривали недовго − того ж дня вони були затримані і доставлені до міськвідділу міліції. Наразі з затриманими працюють слідчі.

Як розповів начальник Смілянського міськвідділу міліції Володимир Зубенко, за даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x