Черкаський баскетболіст – найрезультативніший на чемпіонаті Європи

Черкаський баскетболіст – найрезультативніший на чемпіонаті Європи

Святослав Михайлюк визнаний MVP юнацького чемпіонату Європи з баскетболу, який завершився 3 серпня у Болгарії. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби «Черкаських Мавп».

Збірна України, значну частину якої становлять гравці «Черкаських Мавп», завоювала друге місце серед команд Європи. Вихованець «Черкаських Мавп» на цьому турнірі був одною з найпомітніших фігур. У середньому за 26 хвилин матчу Михайлюк здобував 16 очок та виконував 4.7 підбирань (5-й показник на чемпіонаті Європи). Окрім прекрасної техніки, Святослав продемонстрував ще й бійцівський характер. Зокрема, у важливій півфінальній грі атакуючий захисник оформив єдиний дабл-дабл збірної на турнірі. У кошик фінів Святослав відвантажив 22 очки, а також виконав 10 підбирань! Разом з тим, найкорисніший гравець турніру ще й один з наймолодших, наразі Михайлюку лише 17, у той час, як переважна більшість гравців чемпіонату Європи уже повнолітні.

Також у символічну збірну болгарського турніру потрапив іще один черкасець. Олександр Кобець, який майже протягом усього чемпіонату лідирував у бомбардирській гонці, теж потрапив у Топ-5! У середньому за гру форвард «Черкаських Мавп» здобував 16.2 очки та виконував 4.4 підбирання.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x